Architecture Is A Visual Art And The Building Speak For Themeselves

Backyard house

...

See project

Asma’s Mansion

    The residence has been designed for a family of four,  in Kasargod. Bold use of elements that dictate tropical modernism has been implemented in this venture to help the structure brave the harsh sun of northern Kerala. Sloping roofs passively help in the cooling down of the structure while the courtyards aid stack […] ...

See project

Mangrove

    Sustainability goes a long way as we embark upon new ventures. This site in ponnani had two trees that have been well utilised to aid in the design process. With slight intervention, a linear courtyard was created in a way that it connects with the open kitchen and the dining space. A linear […] ...

See project

Villa Serendipity

    Self-explanatory as the name of the residence is,  the theme of the residence revolves around a sense of calmness. Seclusion from the usually sought after grandeur is written all over this structure. The mono-pitched roof visually conceals the scale of the building to someone who looks at it from outside. Still, waters run […] ...

See project

GG Wedding mall

...

See project

Loci house

    Home differentiates itself from a house, with the generous addition of one factor; family. The priority while designing this residence was to incorporate a space that could well accommodate all the members to efficiently converse with each other. A central courtyard that catered to this pristine purpose, ensured that the requirement was met […] ...

See project

living stories

    Nestled in the plethora of Calicut vegetation,  is Mr.Shaheer’s 27431sqft residence. The residence derives inspiration from Classic colonial and traditional Kerala style of architecture. Adaptation of tropical modernism aids in breathing life into the structure with effortless ease. Occupying the summit of the site, the residence looks overlooks various amenities such as a […] ...

See project

Alliance convention center

...

See project

Ajfan Ware house

...

See project

Dr. Baiju Residence

Location: Calicut     The residence has been designed with two entrances on different levels. The client is a doctor, posed the requirement of having an entrance that would cater to his consultancy needs, in the future. Delineating the two levels has been done subtly without much intervention for the site that was already contoured, […] ...

See project